Velkommen til WaterWise, 100% danskejet webshop i Danmark

Vand så rent som naturens hensigt​

Vand så rent som naturens hensigt

To brintatomer parret med et iltatom giver en samlet struktur på tre — H2O— kaldet vand. I blandt alle de næringsstoffer som mennesker indtager, er vand, som en videnskabsmand udtrykker det, ”det helt uundværlige næringsstof” som alle former for liv er afhængige af. Vand er den største udbredte substans på jorden og i menneske kroppen står det for omkring 70% af den totale kropsvægt.

 

DEN STORE SYNDER I FORURENINGEN

Overalt i den tidlige historie, eksisterede livet på jorden i et naturligt miljø med righoldig vandforsyning fra regn, ikke forurenet vandløb, åer, floder og kilder. Vandet var relativt rent, indeholdende moderate mængder af naturligt forekommende substanser. Siden den industrielle revolution og specielt efter 2. verdenskrig, har vi dumpet alle former for kemiske affald i miljøet og næsten ødelagt vor dyrebare livsnærende vandforsyning. Vandets rensende funktion svækkes når disse forurenede kemikalier kommer ind i kredsløbet. Dit helbred bliver dårligere og dårligere efterhånden som din krop bliver en kemisk samlebrønd.

 

TILBAGE TIL NATUREN​

Stillet over for disse komplekse forureningsproblemer, er vi vendt tilbage til naturen som har den klogeste og sikreste løsning. Vand i sin reneste form er fundet i damp der stiger op fra jordens overflade, efterladende alt forurenet materiale som er blevet indsamlet. Denne proces af fordampning, kondensering og udskilning er kendt som ”Hydrologic Cycle”. Destillation simulerer denne proces og forvandler almindeligt postevand til helt rent, renset damp, der kondenseres og siver igennem et organisk filter. Denne teknologi fjerner effektivt bakterier, parasitter, pesticider, sprøjtegift, tunge metaller og en helt række af syntetiske kemikalier, samt industrielle forureninger.

Waterwise vandrensere giver dig 100% hjemmelavet vand som naturens hensigt.